Eerste keer Duitsland

Eerste keer fietsen in Duitsland, het voelde toch wel een beetje bijzonder als ik dat mag zeggen. Mijn fiets voelde goed aan en de wegen voelde ook goed, wel viel het me heel erg op dat er net over de grens al zoveel meer heuveltjes en alles zijn, toch leuk om ook in de klim challenge wat hoger te komen op Strava! 

In totaal heb ik 32,99km wezen fietsen, dat was weer een ritje sinds een net iets te lang rondje, ik moet vaker en meer gaan fietsen en hardlopen. Want ik vind het hartstikke leuk en het is goed voor je, alleen soms is de motivatie ver te zoeken. Ik moet zeggen door dat ik ook wat meer meters heb moeten klimmen i.v.m. dat ik een stukje in Duitsland, heb gefietst. Waren mijn benen wel iets meer kapot dan normaal gesproken. 

Ik heb in totaal 62 meter wezen klimmen met de fiets, dat is best wel veel als ik kijk naar wat ik normaal ongeveer klim hier in Nederland. Hier fiets je veel tussen het platteland door en heb je hier en daar een brug, maar vaak kom ik dan niet eens aan de 50 meter klimmen met een gemiddelde ronde. Wel is de natuur in Duitsland, veel mooier en interessanter, maar dat kan ook komen doordat ik normaal niet in Duitsland, kom. Hier onder nog een kaart met de route die ik heb gefietst. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.