Even een rondje maken!

Na een lange tijd weer eens op de fiets gestapt, ik heb bij de Decathlon, nieuwe wielren kleding gekocht. Dus dat was even uit testen, maar dat beviel ook wel goed. Verder heb ik iets nieuws geprobeerd qua voedingsrepen onderweg, ook dat beviel goed! Voor meer scroll meer! ;) 

Voeding

Tijdens deze rit heb ik wat nieuws geprobeerd, ik kwam bij de Action in Hardenberg, voedingsrepen tegen en daar was ik wel eens nieuwsgierig naar. Ik hou van chocolade dus ik had wat chocolade repen mee genomen. Vandaag in de praktijk kwam ik er achter dat chocolade niet de handigste keuze is met warm weer. Logisch natuurlijk, maar daar had ik me niet helemaal op voorbereid. Kortom van de week weer even naar de Action, nieuwe repen halen. 

 

Voeding is belangrijk als je aan het fietsen bent, je bent best wel actief en intensief aan het sporten en ook veel van je energie wordt er door verbrand. In deze repen zit heel veel energie die je lichaam weer een boost geeft, dus zorg er voor dat je zowel voldoende water bij je hebt als eten. En weet je balans er ergens tussen in te vinden. 

Kleding

Vandaag heb ik ook mijn nieuwe wielren kleding uit getest, en ik moet zeggen het verbaasd me nog wel een beetje, dat een andere broek zo veel verschil maakt. Ik zal binnenkort meer foto's van de kleding online zetten op mijn Instagram. Ik heb een shirt en een broek gekocht bij de Decathlon, de broek daar gaat nog een keer verandering in komen, maar tot die tijd doen we even rustig aan. Verder kwam ik nog een mooi uitgezaagde kunst tegen dit rondje! 

P.S. sorry voor de slechte kwaliteit foto's, telefoon verpest veel kwaliteit...


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.