Bezoekje Bij Ferrari

Gepubliceerd op 9 december 2020 om 22:00

Kerst 2020Kerst 2020

Rond een uurtje of vijf ging vandaag de wekker, er stond weer een nieuwe werkdag voor de boeg. Gelukkig moest ik naar Friesland, dat is over het algemeen niet heel veel werk. Vandaag is de dag dat mijn vriendin en ik 9 maanden bij elkaar zijn, ik vond dat er wel wat moest gebeuren, op zo'n dag iets wat je bij zal blijven. We houden allebei van foto's maken, maar met een graadje of 1 buiten, is het niet echt lekker om door de natuur te wandelen. Dus ben ik in de pauze wezen rond bellen, nooit geschoten is altijd mis. Toen kwam ik bij Ferrari, te recht in Hengelo. Die vonden het een leuk idee wat ik voorstelde, dus na een korte werkdag en een korte schooldag van me vriendin zijn we naar Hengelo, gereden. 

Na een leuk telefoontje met een beste man die er aan het werk is, afgesproken dat we met z'n tweeën kwam om foto's te maken. Want ja, het is nog steeds corona tijd en het ziet er niet uit alsof dat nou beter gaat, dus ons werd uiteraard verzocht om een mondkapje op te doen en afstand te bewaren. Dus wij hebben dit gewoon netjes gedaan, want als iedereen zich gewoon aan de regels houdt dan zijn we zo van dit virus af maar de algemene Nederlanders, zijn meer van het demonstreren en de grenzen opzoeken dan adviezen opvolgen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet alles weet van Ferrari, want ook Lamborghini zat in mijn hart. Alleen sinds dit bezoek ben ik in gaan zien dat Ferrari, best wel wat exclusiever is dan zijn concurrent. Het is allemaal wat puurder, en steviger en daar in tegen ook duurder. Alleen als jij zo'n dure auto koopt, dan moet je ook niet gaan kijken naar prijzen. Je gaat naar een sportauto dealer, dan kan je natuurlijk geen IKEA prijzen verwachten. 

Voor de mensen die zich afvragen wat hier nou de extra waarde van is, het is natuurlijk leuk om je zelf een beetje gek te maken met dit soort dure spullen die je nu toch nog niet kunt betalen. Kijk.. ik ben iemand ik heb motivatie nodig om mijn doelen te kunnen halen, ik heb een mentale trap achter me kont nodig om door te gaan stampen. Ik wil later een eigen transport onderneming hebben en ik ben nu bezig met de opleiding ''chauffeur goederenvervoer''. Ik heb al een thuisstudie ''logistiek management'' afgerond en ik ben nu bezig met ''ondernemer goederenvervoer''. Ik ben dus hard bezig, alleen soms moet ik gewoon even een moment pakken ook voor mezelf en mezelf bewust maken, van wat er kan gebeuren. Ik hoef niet op mijn 30ste in een dikke Ferrari te rijden, maar ik wil nog wel in mijn leven een Ferrari bezitten. Ik ben ten slotte niet voor niets op deze aarde gekomen. 

Ik ga het hier wel langzaam afronden.. voor meer foto's en informatie zal ik een kijkje nemen op mijn Instagram


Tevens wil ik Ferrari Munsterhuis bedanken voor de samenwerking! 


Werk hard voor je doelen, slaap minder lang voor je dromen ~ Roeland v. Driel

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.