Tekno Collectie week 46

Het is weer het einde van een lange week in de corona pandemie, het ziet er niet naar uit dat we er beter van worden met de dag. Maar genoeg over de corona, het is weer vrijdag dus Tekno, heeft weer nieuwe modellen naar buiten gebracht! We zullen eerst gaan bekijken wat er nieuw op de markt is gekomen, daarna behandelen we de nieuw te reserveren modellen.  

Kerst 2020Kerst 2020

Het eerste model. De nieuwe en fraaie combinatie van J. Telhaug uit het mooie Noorwegen. Dit model was te verkrijgen voor een bedrag van 249,- .

Dan komen we aan bij het tweede model wat is uit gekomen vandaag. Dit maal een mooie Scania 141 van Ralf Thoma uit ons buurland Duitsland. Dit model was te verkrijgen voor een bedrag van 125,- . 

Dan komen we nu aan bij de tweede Scania 141 (tevens wel de laatste) van vandaag. Dit maal de Scania 141 van Michael Nielsen, uit Denemarken. Dit model was te koop voor een bedrag van 125,- . Dit model was op de dag van vrij gave al uitverkocht

Dit keer is er ook een mooie strakke bakwagen uitgekomen van C. Verbist, uit België. Dit model was te koop voor een bedrag van 129,- . Dit model was op de dag van vrij gave al uitverkocht

En dan de laatste en zeker niet de minste, een zeer bijzonder model als je het mij vraagt. Dit is een Mack, van het bedrijf Van Den Herik. Dit model was verkrijgbaar voor een bedrag van 179,- . Dit model was op de dag van vrij gave al uitverkocht


Nu komen we bij de nieuwe model die vanaf nu te reserveren zijn op de site van Tekno.

Dit is het eerste model wat bekend is gemaakt, een Volvo met dubbeldek oplegger van Burgers. deze verwachten ze in het 2e kwartaal van 2021 uit te kunnen geven. Deze kun je nu reserveren voor een bedrag van 25,- en de totale productprijs van 155,-

Dit is het tweede model wat te reserveren valt, Een mooi aangeklede Volvo, van Sascha Berthold, uit Oostenrijk. Dit model zou 169,- moeten gaan kosten en verwachten ze uit te kunnen geven in het 2e kwartaal van 2021.

En dan de laatste en in mijn ogen zeker niet de minste een mooie combinatie van RVE, Ravensbergen, uit Nederland. Dit model zou uit eindelijke 179,- mogen gaan kosten en zou ook in het 2e kwartaal van 2021 uit moeten komen. 

Hebben jullie leuke opmerkingen of hebben jullie ook een model gekocht/gereserveerd laat het dan weten! Het is altijd leuk om dit te delen met elkaar. 

Mensen blijf gezond,

KlussenKlussen

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.